Wat kost een airco plaatsen?

De kosten om een airco te plaatsen hangen af van verschillende factoren. Zo zijn natuurlijk de kosten van het airconditioningsysteem bepalend maar ook de kosten die worden gerekend voor het plaatsen zelf. Op deze pagina leest u meer over de kosten voor het plaatsen van een airco. Wilt u de kosten weten voor uw situatie? Vraag dan direct een offerte aan.

De kosten van de airco

Allereerst zijn de kosten van het gehele systeem belangrijk. Bij Star Cooling hebben we een ruim assortiment met airco’s met diverse prijzen. Deze liggen tussen de €740 en €2.400. Voor deze prijs heeft u wel een compleet systeem. Bij het uitzoeken van de juiste airco is het belangrijk om niet enkel te kijken naar de kosten van het systeem. Dit kan er namelijk voor zorgen dat u veel geld uitgeeft aan een airconditioning die niet voldoet aan de benodigde eisen. Het is belangrijk om goed te kijken naar het vermogen van de airco en de plek waar deze geplaatst moet worden. Wilt u meer weten over de airco die het beste voor uw situatie is? Neem dan contact met ons op.

Extra mogelijkheden

Naast de kosten voor het airconditioningsysteem, zijn er ook nog kosten voor extra opties. Zo leveren we bij Star Cooling alle systemen standaard met afstandsbediening. Wilt u de airco ook online bedienen via een smartphone of tablet? Dan kunnen we een online module plaatsen bij de airo. De kosten hiervoor zijn €170.

Kosten airco plaatsen

De kosten van een airco plaatsen worden naast de kosten van de airco zelf en extra mogelijkheden natuurlijk ook bepaald door het installeren. Een airco moet volgens de wet worden geïnstalleerd door een STEK-monteur met de juiste certificaten omdat er met koelmiddel wordt gewerkt die belastend voor het milieu kan zijn als het lekt. Daarom kunt u maar beter niet besparen op de kosten van een airco plaatsen. Bij Star Cooling hebben we vele specialistische installateurs die uw airconditioning volgens de wet plaatst. De kosten voor een airco plaatsen zijn vanaf €850. Het hangt af van de muur en op wat voor manier de leidingen naar de buitenunit moeten lopen.