Een familiebedrijf
in hart
en nieren

Over starcooling

Het welbekende verhaal, maar daarmee niet minder waar. Star Cooling is een echt familiebedrijf. Opgericht in 2004 en vanuit de zolderkamer begonnen.

In 2004 kwamen de gebroeders Araghi vanuit een passie voor koeling en klimaatbeheersing op het idee om dit voor een ieder toegankelijk te maken. Gerichte maatwerk oplossingen, die niet alleen beschikbaar zijn voor grotere organisaties.

Versimpelde tools en werkwijzen op ieder kantoor en pand of iedere kamer een constante temperatuur te kunnen geven. De nadruk ligt hierbij op een soepele installatie en zo min mogelijk (administratieve) rompslomp, om zo snel mogelijk stappen te kunnen zetten.

Natuurlijk gaat een organisatie opbouwen niet over één nacht ijs. Zo zijn de gebroeders als ervaringsdeskundige eerst zelf aan de slag gegaan. In de loop der tijd is er een opleidingstraject opgezet en klandizie gegenereerd, waarmee Star Cooling echt voet aan de grond heeft gekregen. Inmiddels staat er een rechtlijnige organisatie, vol van certificeringen en overlopend van vakkennis, onderstreept door honderden tevreden klanten.

Meer weten over ons? Bekijk onze werkwijze, of neem vrijblijvend contact op!

Over ons