warmtepomp

Een aangenaam binnenklimaat

Gratis en vrijblijvend advies

lucht-water warmtepomp

De lucht-water warmtepomp is een zuinig en milieuvriendelijk alternatief voor de huidige verwarmingsketel of verwarmingsinstallatie. De lucht-water warmtepomp zet de buitenlucht op een energiezuinige manier om in warm water voor de centrale verwarming of sanitaire voorzieningen

kosten warmtepomp

De aanschafprijs van een lucht-water warmtepomp is afhankelijk van een aantal factoren. Het apparaat is vanaf ca. €6.000,- al beschikbaar, maar afhankelijk van de situatie, het verbruik en het soort woning kan de prijs oplopen tot iets boven de €13.000,-, inclusief installatie. U kunt zich het best door een professioneel installateur laten adviseren over de kosten.

subsidies warmtepomp

De overheid moedigt duurzaam wonen aan! Er is dan ook subsidie beschikbaar gesteld voor zowel bedrijven als particulieren die een warmtepomp aanschaffen. Wanneer u de warmtepomp door een gecertificeerde installateur laat installeren, kan de gemiddelde subsidie oplopen tot wel € 2.500,-  Aangezien dit een aanzienlijk deel is van de aanschafprijs, verlaagt u ook gelijk de terugverdientijd.