over-ons-banner-1024x498

Airco Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een nieuwe airco in Alphen aan den Rijn voor in uw woning of kantoor? Bij Star Cooling bent u aan het juiste adres. Wij bieden alles als het gaat om een fijn binnenklimaat en airconditioning. Ons team staat klaar om u te adviseren indien nodig. Boven is het mogelijk dat wij uw airco installeren na het kopen zodat u zeker weet dat het goed en door professionals gebeurt, het installeren is namelijk nog niet zo makkelijk. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud aan uw airco in Alphen aan den Rijn. Zo zorgt u ervoor dat het systeem altijd goed blijft werken, juist wanneer het moet. Meer weten over wat Star Cooling voor u in Alphen aan den Rijn kan betekenen? Neem dan contact met ons op of lees hieronder verder. Star Cooling is ook werkzaam in de omgeving van Gouda en Woerden.

Airco installeren

Bij Star Cooling hebben wij de beste installateurs en specialisten om uw airco in Alphen aan den Rijn te installeren. Het kiezen voor Star Cooling kunt u met een gerust hart laten doen. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren en onderhouden van een aangenaam binnenklimaat. Dankzij de installatie van een airco geniet je in de zomer van een koelere en aangenamere temperatuur in huis en in de winter is het zelfs mogelijk om bij te verwarmen met het systeem mocht dit nodig zijn. Bovendien zien de airco’s van nu er een stuk beter en eleganter uit waardoor ze geen doorn in het oog meer zijn wanneer u deze laat installeren. Bovendien zorgen onze specialisten ervoor dat alles netjes wordt weggewerkt zodat u geen lelijke kabels en andere factoren van het systeem ziet. Van multi split airco’s voor in woningen tot aan complete klimaatsystemen in bedrijfspanden, voor alles kunt u terecht bij Star Cooling, inclusief installatie en onderhoud.

Airco Alphen aan den Rijn
service

Onderhoud en service

Voor onderhoud en service aan uw airco in Alphen aan den Rijn, bent u ook aan het juiste adres. Het is niet allemaal mogelijk om uw airco bij ons te kopen en te laten installeren. Wij bieden drie verschillende opties als het gaat om onderhoud en service. Het standaard onderhoudscontract bestaat uit het jaarlijks onderhoud uitvoeren, dekking van onderhouds- en voorrijkosten en er is een storingsdienst 24/7 bereikbaar. Tijdens het onderhoud loopt onze installateur alles na. Zo weet u zeker dat uw airco er weer tegenaan kan dankzij onze specialist. De volgende stap na het standaard onderhoudscontract is het service contract. U genieten dan van dezelfde voordelen van het onderhoudscontract, maar extra is dat ook het uurloon bij reparaties is gedekt, waardoor u minder kosten in een keer heeft als er toch een reparatie benodigd is. Wilt u helemaal ontzorgd zijn en geen facturen achteraf meer ontvangen? Dan kunt u kiezen voor ons all-inclusive onderhoudscontract. U profiteert dan van dezelfde voordelen die het onderhoudscontract en servicecontract bieden, maar daar bovenop zijn ook alle materiaalkosten gedekt. Hierdoor komt u niet meer achteraf voor verrassingen te staan wanneer uw airco een keer kuren heeft.

Al onze contracten zijn voor zowel woningen als bedrijven. Het maakt voor ons niet uit of u een enkele airco in Alphen aan den Rijn heeft, of dat u hele pand vol hangt, wij bieden de juiste oplossing en zorgen als echte specialist dat uw airco of klimaatbeheersing op de juiste manier blijft werken. Wilt u hier meer over weten of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze airco specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Airco kopen in Alphen aan den Rijn

Star Cooling is dé airco specialist die gevestigd is in Alphen aan den Rijn. Vanuit ons kantoor in Alphen doen wij de verkoop, het onderhoud en installatie van airco’s en klimaatsystemen door heel Nederland. Dus naast airconditioning kunt u bij ons terecht voor onder andere warmtepompen maar ook klimaatbeheersingssystemen. Meer weten over de mogelijkheden bij Star Cooling voor airco in Alphen aan den Rijn? Of wilt u meer weten over een schoner binnenklimaat? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies en antwoord op al uw vragen.

Airco