Carrier airco

Onderhoudscontract

10,00 / mnd.

incl. BTW

Servicecontract

18,00 / mnd.

incl. BTW

All-inclusief

22,00 / mnd.

incl. BTW

Voorziet u uw huis graag van één of meerdere Carrier airco’s? Dan zit u bij Starcooling goed! Wanneer u een lager budget heeft voor een airco is het merk Carrier de juiste beslissing. Enkele modellen kosten namelijk wat minder. Vooralsnog blijven dit mooie moderne modellen die uw kamer er goed uit laten zien! Wilt u een vloermodel of wandmodel Carrier airco? Bekijk ons assortiment dan snel! Lees anders nog even verder voor meer informatie over de verschillende modellen en het installeren.

Verschillende Carrier airco’s

Wij verkopen verschillende modellen Carrier airco’s. Hieronder vallen de vloermodellen, wandmodellen en Carrier mobiele airco’s. De Carrier airco modellen hebben allen verschillende functies maar zorgen vooralsnog voor het perfecte binnenklimaat. Alle modellen zijn het meest zuinig het bevatten het energielabel A+++. De Carrier airco’s voldoen dus aan de strengste europese energierichtlijnen. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende modellen Carrier airco’s die wij aanbieden.

Carrier vloermodel

Wanneer een kamer het niet toelaat en er weinig ruimte is voor een wandmodel is een Carrier vloermodel een mooi alternatief! Meestal staat zo een vloermodel zelfs mooier dan een airco tegen de wand. Deze modellen zijn ook niet heel groot waardoor het ook niet in de weg zal staan Wat vaak een misvatting is over deze vloermodellen is dat ze slechter werken. Ze doen het namelijk minstens zo goed! Carrier vloermodellen zijn ideaal voor als u bijvoorbeeld een schuin dak heeft.   

Carrier wand airco

Niet te vergeten, de traditionele Carrier wand airco. Deze airco’s hebben een moderne en mooi design waardoor ze in uw huis niet in de weg zullen zitten! Ze passen de kamertemperatuur snel aan door middel van de horizontale en verticale lamellen. Zo bereiken ze iedere hoek van uw kamer makkelijk en snel. De temperatuur is zo ook makkelijk te behouden. Naast dat ze snel koelen zijn ze ook nog fluisterstil. Carrier airco’s staan dus niet in de weg en zijn ideaal! 

Carrier split airco

Wilt u graag meerdere airco’s in uw huis laten installeren? Een Carrier split airco zal u hiermee helpen! Met dit systeem heeft u maar één buitenunit nodig en kunnen de twee binnenunits hieraan verbonden worden. U bespaard zo veel ruimte en energie, voor zover ze dat niet al deden! Kiest u ervoor om meer dan twee Carrier airco’s in uw huis te plaatsen, dan kunnen wij een Carrier multi split airco installeren! Dit is hetzelfde principe. Alle binnenunits zijn dus verbonden aan één buitenunit. Dit allemaal terwijl de Carrier airco’s een A+++ energielabel behouden!

Carrier airco installeren

Carrier airco installeren is een klus die door gecertificeerde specialisten gedaan moet worden. Er zijn namelijk verschillende werkjes die hierbij komen kijken wat redelijk lastig is. Denk aan het afvullen van het airconditioningsysteem en het leggen van de koperen koelmiddelleidingen. Wij hebben de juiste gecertificeerde specialisten in dienst die het graag voor u regelen! Het enige wat u hoeft te doen, is zeggen waar de units moeten komen te staan. Wilt u toch liever zelf uw Carrier airco installeren? Bekijk voor deze informatie en meer deze pagina dan.

Ons assortiment Carrier airco’s

Wilt u uw binnenklimaat regelen zoals u dat wilt? Een Carrier airco kopen is hier de goede optie voor. De temperatuur in uw huis verandert binnen enkele minuten! Aan de hand van uw situatie weet u nu of u een wandmodel vloermodel aan wilt schaffen. Wij helpen graag uw nieuwe Carrier airco te installeren. Heeft u nog airco gerelateerde vragen? Neem meteen contact met ons op! Wij helpen u altijd graag! Bekijk ons assortiment anders voor de verschillende Carrier airco’s.