Daikin airco

Onderhoudscontract

10,00 / mnd.

incl. BTW

Servicecontract

18,00 / mnd.

incl. BTW

All-inclusief

22,00 / mnd.

incl. BTW

Het binnenklimaat van uw huis is onaangenaam en dus niet naar wens. Wat kunt u hier het beste tegen doen? Wij hebben een moderne Daikin airco die de temperatuur in uw huis weer aangenaam maakt. Airco’s van Daikin zorgen voor een snelle koele ruimte. Sommige modellen kunnen zelfs zorgen voor verwarming van de ruimte! Dit is al helemaal ideaal, want zo heeft u er in de zomer én in de winter profijt van. Bekijk ons assortiment dus snel om een Daikin airco te kopen! Lees anders snel verder voor meer informatie over de Daikin airco modellen.

Verschillende Daikin airco modellen

Ons assortiment bevat verschillende Daikin airco modellen. Sommige modellen hebben bepaalde functies wel die andere weer niet hebben. Denk aan het regelen van de temperatuur met een app en van afstand. Als Daikin airco dealer kunnen we zeggen dat deze airconditioningsystemen voor het perfecte binnenklimaat zorgen. Alle Daikin airco modellen voldoen aan de strengste europese richtlijnen. Dit betekent dat de Daikin airco’s A+++ zijn! Een Daikin airconditioning zal u dus zeker helpen uw binnenklimaat naar wens te maken! Lees hieronder meer over de verschillende modellen.

Daikin vloermodel

Als er geen ruimte is voor een wandmodel dan is een Daikin vloermodel het perfecte alternatief. Soms staat zo een vloermodel ook gewoon mooier en beter bij de rest van uw inboedel. De werking van de Daikin vloermodellen gaan er ook niet op achteruit! Ze veranderen of behouden uw binnenklimaat nog steeds zoals een wandmodel dat ook zou doen. Daarnaast is een Daikin vloermodel een goede optie wanneer u airconditioning bijvoorbeeld op de zolder wilt. Hier heeft u waarschijnlijk een schuin dak. Daar zal een wandairco niet passen. Een vloermodel is dus een geweldig alternatief voor een wandmodel! 

Daikin wandmodel

Het traditionele Daikin wandmodel is natuurlijk ook een goede optie. Dit zijn airco’s die iedereen in principe kent. Ons assortiment bevat Daikin airco modellen met een mooie moderne uitstraling. Zo kunt u hem overal kwijt zonder dat het in de weg staat! Daikin wandmodellen zullen de ruimte snel koelen, of in het geval dat de functie aanwezig is verwarmen, en op temperatuur houden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de verticale en horizontale lamellen die ervoor zorgen dat de hele ruimte in een keer bereikt wordt. Daikin  wandmodellen zijn daarnaast fluisterstil en kun je bijna in iedere ruimte kwijt!

Daikin split airco

Bent u van plan om een airco in twee kamers te plaatsen? Een Daikin split airco is hiervoor de juiste optie! U heeft hiermee namelijk maar één buitenunit nodig. De twee binnenunits kunnen hier dan aan verbonden worden. U bespaard hier energie en ruimte mee! Wilt u airco’s in meer dan twee kamers plaatsen? Hier hebben wij een Daikin airco multi split voor. Dit is hetzelfde principe als een Daikin single split airco. Meerdere binnenunits kunnen zo verbonden worden aan maar één buitenunit. Vooralsnog blijven deze airco’s A+++.

Daikin airco installeren

Een Daikin airco installeren kan in principe niet zomaar gedaan worden. Hier zijn specialisten voor nodig. Het airconditioningsysteem moet namelijk afgevuld worden en koperen koelmiddelleidingen moeten gelegd worden. Wij hebben hier gecertificeerde specialisten voor in dienst die veel ervaring hebben met deze uitgebreide klussen. U hoeft alleen te zeggen waar alles moet komen en wij regelen het verder! Daarentegen is het niet onmogelijk om het zelf te doen, maar dit vergt veel tijd en precisie voor iemand die onervaren is. Hier kan natuurlijk niet zomaar een certificaat voor behaald worden!  Wilt u meer weten over het zelf regelen de kosten of meer informatie over een Daikin airco installeren? Bekijk deze pagina hier dan voor!

Bekijk onze Daikin airco modellen!

Gaat u nu een Daikin airco kopen? Wij helpen u graag met het installeren en om de juiste airco te kiezen. Met een Daikin airco model zal uw binnenklimaat zijn zoals u wenst. Wij kunnen ook zorgen voor een Daikin split airco installatie. Heeft u nog vragen over de producten of twijfelt u welke u moet kiezen? Neem direct contact met ons op, we helpen u graag! Bekijk onze airco modellen ander meteen!