Mitsubishi airco

Onderhoudscontract

10,00 / mnd.

incl. BTW

Servicecontract

18,00 / mnd.

incl. BTW

All-inclusief

22,00 / mnd.

incl. BTW

Uw huis is in de zomer te warm en in de winter te koud. Hier bent u klaar mee, en dat is begrijpelijk! Een huis moet namelijk altijd een aangename temperatuur hebben. Hier brengt ieder persoon ten slotte over het algemeen veel tijd door. Onaangename temperaturen horen hier niet in thuis. Wij hebben de juiste oplossing voor u met een Mitsubishi airco! Sommige Mitsubishi airco modellen kunnen naast koele lucht namelijk ook warme lucht genereren! Dit is een Mitsubishi inverter airco. Lees snel verder voor meer informatie over deze modellen.

Verschillende Mitsubishi airco’s

Wat Mitsubishi airco’s betreft hebben wij verschillende modellen met verschillende functies. Ieder model heeft zijn eigen voordelen. Alle Mitsubishi airco modellen zorgen overigens voor het perfecte binnenklimaat. Ons assortiment bestaat uit airco’s van Mitsubishi Heavy en Mitsubishi Electric. Daarnaast zijn alle modellen Mitsubishi airco’s A+++. Dit betekent dat ze aan de strengste europese energierichtlijnen voldoen. Een Mitsubishi airconditioning is dus zeker iets wat u in huis wilt hebben! Hieronder leest u welke airco het beste bij uw situatie past.

Mitsubishi vloermodel

Een Mitsubishi vloermodel is een ideaal alternatief voor als er geen ruimte is voor een airconditioning tegen de wand. Of als het simpelweg mooier en beter staat om een Mitsubishi vloermodel te plaatsen uiteraard. Deze airconditioning modellen geven nog steeds hetzelfde goede effect als een traditioneel wandmodel zou doen. Uw ruimte wordt even goed verwarmd of koud gemaakt met de Mitsubishi vloermodellen. Ook is dit model een goede optie wanneer u een airco in een kamer wilt met een schuin dak, zoals op de zolder. Een vloermodel zal de temperatuur in de ruimte zo aangenaam maken als u dat wilt!

Mitsubishi wand airco

Dan hebben we natuurlijk de traditionele Mitsubishi wand airco. Deze airco’s in ons assortiment hebben een tijdloze uitstraling. U kunt ze dus in principe overal kwijt zonder dat het een doorn in het oog is of überhaupt in de weg staat! Daarnaast zijn enkele voordelen van een Mitsubishi wand airco dat ze een ruimte supersnel kunnen koelen en de temperatuur kunnen behouden. Dit komt door de verticale en horizontale lamellen. Zo kunnen ze de gehele ruimte in een korte tijd bereiken. Verder zijn deze Mitsubishi airconditionings fluisterstil en geschikt voor bijna iedere ruimte!

Mitsubishi split airco

Wilt u meerdere airco’s in uw huis? Hier hebben wij een Mitsubishi split airco voor! Op deze manier heeft u maar één buitenunit nodig en kunt u hier twee binnenunits aan verbinden. Zo wordt energie bespaard en er staan minder apparaten buiten. Ook wanneer u airco’s wilt in meer dan twee kamers hebben we een Mitsubishi airco multi split. De naam zegt het eigenlijk al. Met een Mitsubishi airco multi split kunt u meerdere binnenunits aan één buitenunit verbinden. Al deze modellen Mitsubishi airco’s zijn vooralsnog A+++!

Mitsubishi airco installeren

Een Mitsubishi airco installeren is een klus die niet door iemand gedaan kan worden met twee linker handen. Verschillende dingen komen hier namelijk bij kijken. Het afvullen van het airconditioningsysteem en het leggen van de koperen koelmiddelleidingen met een Mitsubishi airco installeren zijn namelijk wat uitgebreidere klussen. Hier is een specialist voor nodig. Wij hebben de juiste gecertificeerde specialisten die dit voor u kunnen regelen! Waar u de airco ook wilt, wij installeren hem voor u. Wilt u meer weten over de kosten, het zelf regelen of meer informatie over een Mitsubishi airco installeren? Lees deze pagina dan!

Bekijk ons aanbod Mitsubishi airco’s

Uw binnenklimaat zal met een Mitsubishi airco niet meer zijn zoals het was! Hier kunt u de temperatuur namelijk volledig mee aanpassen zoals u dat wilt. U weet nu of u liever een vloermodel of een wandmodel in uw ruimte plaatst. Als u twee Mitsubishi airco’s in uw huis wilt plaatsen kunt u voor een Mitsubishi split airco gaan. Wilt u er meer dan twee? Ga dan voor de Mitsubishi airco multi split. Als u verder nog vragen heeft over onze producten, neem dan direct contact met ons op! Bekijk ons assortiment anders meteen.