Panasonic airco

Onderhoudscontract

10,00 / mnd.

incl. BTW

Servicecontract

18,00 / mnd.

incl. BTW

All-inclusief

22,00 / mnd.

incl. BTW

U wilt uw binnenklimaat zelf kunnen regelen. Maar hoe doet u dat het beste? Een Panasonic airco zal u helpen uw binnenklimaat te regelen zoals u dat wilt. Ons assortiment bestaat uit de traditionelen Panasonic wandmodellen, maar ook uit Panasonic vloermodellen. Zo kunt u kiezen welke het best bij uw inboedel past! Bekijk ons assortiment dus om te zien welke Panasonic airco het best bij u past. Lees nog even verder voor meer informatie over de Panasonic airconditioningsystemen.

Verschillende Panasonic airco modellen

Ons assortiment bestaat uit diverse Panasonic airco modellen. Sommige Panasonic airco’s hebben bepaalde functies zoals het regelen van de temperatuur van een afstand met een telefoon. Andere modellen hebben deze functie weer niet. Hoedanook zorgen ze allen voor het perfecte binnenklimaat. Daarnaast voldoen alle Panasonic airco’s aan de strengste europese richtlijnen. De airco’s zijn dus A+++! Erg zuinig in energieverbruik dus! Lees snel verder om meer te weten te komen over de verschillende modellen.

Panasonic vloermodel

Soms komt het voor dat er gewoon geen ruimte is voor een wandmodel. Denk aan een kamer met een schuin dak, zoals een zolderkamer, of als de ruimte te klein is en het niet toelaat. Hiervoor is een Panasonic vloermodel een mooi alternatief. Deze past vaak mooi tussen de rest van uw inboedel en is niet al te groot. Daarnaast werken de Panasonic vloermodellen even goed als de wandmodellen. Past een wandmodel dus niet? Ga dan voor een Panasonic vloermodel!

Panasonic wandmodel

Iedereen kent het wel. Het traditionele Panasonic wandmodel. Wanneer de ruimte het toelaat blijft dit een goede optie. Deze modellen zorgen ervoor dat de ruimte in een korte tijd afkoelt en de temperatuur behoudt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de lamellen die horizontaal en verticaal staan. Zo worden haast alle plekken van de ruimte bereikt. Wat de werking van het Panasonic wandmodel betreft is het ook nog eens fluisterstil en hebben allen een mooi modern uiterlijk. Ze zullen dus niet in de weg staan en het aanzicht van uw kamer verpesten!

Panasonic split airco

Wilt u een Panasonic airco in twee verschillende kamers plaatsen? Hiervoor moet u een Panasonic split airco gebruiken! Hiervoor zal u namelijk maar één buitenunit nodig hebben. Vervolgens worden de twee binnenunits hieraan verbonden. U zal hier veel energie en ruimte mee besparen! Heeft u airco’s nodig voor drie kamers of meer? Hier kunnen wij een Panasonic airco multi split voor installeren. Ook hier heeft u dan maar één buitenunit waar alle binnenunits aan verbonden worden. Dit is ideaal voor het energieverbruik van de Panasonic airco’s. De airco’s zijn ook hier nog steeds A+++.

Panasonic airco installeren

Een Panasonic airco installeren is geen appeltje eitje. Er komen namelijk moeilijke werkjes bij kijken zoals het afvullen van het airconditioningsysteem en het leggen van de koperen koelmiddelleidingen. Hiervoor zijn gecertificeerde specialisten die dit het beste voor u kunnen doen. Deze specialisten hebben wij in dienst! Zij hebben deze Panasonic airco’s al veel vaker geïnstalleerd en hebben dan ook veel ervaring. U zegt waar alle units moeten staan en wij zorgen verder voor de installatie. Vooralsnog kunt u het zelf proberen te installeren. Dit vergt overigens wel precisie en veel tijd wanneer u onervaren bent. Wilt u hier meer informatie over en over de eventuele kosten van het installeren van een airco? Bekijk deze pagina dan!

Een Panasonic airco kopen doet u bij Starcooling!

Bent u nu van plan om een Panasonic airco te kopen? Bekijk ons assortiment Panasonic airco’s dan snel! Hierin vindt u verschillende vloermodellen en wandmodellen. Heeft u er een gevonden? Laat u Panasonic airconditioning vervolgens door ons installeren! Zo bent u verzekerd van de goede installatie en kan er niks fout gaan. Heeft u verdere vragen over een Panasonic airco of iets anders? Neen dan direct contact met ons op! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.