over-ons-banner-1024x498

Airco Delft

Op zoek naar een airco in Delft of omgeving? Dan bent u bij Star Cooling aan het juiste adres. Wij zijn de specialist als het gaat om airconditioning en andere systeem om het binnenklimaat van uw bedrijf of woning te verbeteren. Het installeren van een airco zorgt ervoor dat u het hoofd koel kan houden tijdens de meest warme dagen van het jaar. Bovendien zorgt het ervoor dat u kunt genieten van een betere nachtrust wanneer u uw slaapkamer kunt laten afkoelen door een airco te laten installeren. Maar ook voor bedrijven kan het kopen en installeren van airconditioning veel opleveren. Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan snel verder. Buiten Delft zijn wij ook werkzaam in de omgeving van Den Haag.

Airco installeren

Na het kopen van uw nieuwe airco in Delft, is het tijd voor de volgende stap: het installeren. Bij Star Cooling hebben we ervaren monteurs die dagelijks airco systemen installeren. Zij weten dus precies hoe ze dit op de meest efficiënte manier moeten aanpakken. Dit zorgt ervoor dat het eindresultaat top is. Het zal lijken alsof uw airco er al die tijd al is geweest en niet pas recent is geïnstalleerd. Alle kabels en leidingen zullen op de beste manier worden weggewerkt en ook de plaatsing van de buitenunit wordt op de beste manier en plek volbracht. Naast het installeren kunt u bij Star Cooling ook terecht voor het onderhoud van uw airco in Delft en omgeving.

Airco Delft
service

Onderhoud en service

Naast het kopen en laten installeren van airconditioning in Delft is ook het onderhoud een belangrijk onderdeel. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren kunnen problemen vroegtijdig worden opgespoord en worden opgelost of zelfs worden voorkomen. Tijdens het onderhoud aan uw airco wordt het systeem van A tot Z gecontroleerd en wordt alles nagelopen wat problemen zou kunnen geven. Na het onderhoud is uw airconditioning klaar voor het daaropvolgende jaar. Mocht er toch iets misgaan, dan is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar.
Voor het onderhoud van uw airconditioning, hebben wij drie verschillende onderhoudscontracten: het onderhoudscontract, het servicecontract en het all-inclusief contract. Het onderhoudscontract bestaat uit dekking van voorrij- en onderhoudskosten, 24/7 storingsdienst en jaarlijks onderhoud. Bij het servicecontract komt hier nog de dekking van het uurloon van een reparateur bij en bij het all-inclusief contract zijn ook alle materiaalkosten gedekt. Dit is niet voor niets het all-inclusief contract. Zo heeft u achteraf nooit meer kosten en kunt u zonder aarzeling onze storingsdienst bellen mocht er iets niet goed gaan met uw airco in Delft.

Airco kopen in Delft

Als u een nieuwe airco in Delft wil kopen, of u bent op zoek naar een partij voor het installeren of onderhouden van uw airco of ander klimaatsysteem, dan is Star Cooling de partij waar u naar zoekt. Bij ons kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met airconditioning en klimaatsystemen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie en antwoord op uw vragen.

Airco