over-ons-banner-1024x498

Airco Woerden

Star Cooling is de specialist op het gebied van binnenklimaat en airco in Woerden omgeving. Bij ons kunt u een airco kopen, laten installeren en laten onderhouden. Maar dat is niet alles. Wij hebben diverse systemen voor een gezond en duurzaam binnenklimaat. Wij zorgen er niet alleen voor dat u uw hoofd koel houdt tijdens de warmste dagen van het jaar maar ook een gezond en aangenaam binnenklimaat kunnen wij voor u verzorgen. Hiervoor hebben we diverse systemen. Wilt u meer weten over de airco? Lees dan verder. Naast Woerden zijn we ook actief in Alphen aan den Rijn en omgeving van Gouda.

Airco installeren

Bij Star Cooling hebben we diverse ervaren installateurs van airco’s in Woerden. Zo weet u zeker dat u de komende jaren kunt genieten van een goed werkende airco, het hele jaar door. Onze specialisten hangen al jaren airco’s op in zowel woningen als bedrijfspanden. Door al deze ervaring is geen klus voor hen te gek. Zowel binnen als rondom het huis zullen onderdelen van de airconditioning op de best mogelijke manier worden weggewerkt. Zo geniet u voortaan van een aangenamer binnenklimaat zonder dat u zich ergert aan losse onderdelen.

Airco Woerden
service

Onderhoud en service

Naast het kopen en installeren van airco’s in Woerden, kunnen wij ook het onderhoud voor u uitvoeren. Door tijdig onderhoud uit te laten voeren, blijft uw airco goed werken en kunnen eventuele problemen in een vroeg stadium worden gevonden en opgelost. Tijdens het onderhoud wordt alles van de airconditioning nagelopen, gecontroleerd en mogelijke problemen verholpen. Voor het onderhoud van uw airco in Woerden hebben wij drie mogelijkheden: het onderhoudscontract, het servicecontract en het all inclusief contract. Het onderhoudscontract bestaat uit jaarlijks onderhoud, dekking van voorrij- en onderhoudskosten en de toegang tot de 24/7 storingsdienst. Het servicecontract breidt dit uit met het dekken van het uurloon van de reparateur bij eventuele reparaties. Als laatste het all inclusief contract. Wanneer u hiervoor gaat, profiteert u van de voordelen van het servicecontract met daarbij ook nog een dekking van alle materiaalkosten die onze specialist bij eventuele reparaties moet gebruiken. Zo bent u verzekerd dat u nooit meer achteraf kosten moet maken voor onderhoud of reparatie van uw airconditioning.

Onze onderhoudscontracten zijn voor zowel particulieren als bedrijven. Bovendien hebben we deze niet alleen voor alle airco’s in Woerden maar ook voor onze andere producten waar u voor terecht kunt bij Star Cooling. Zo houdt u het hele jaar een gezond en duurzaam binnenklimaat. En mocht er toch wat fout gaan, kunt u 24/7 de storingsdienst bereiken die zo spoedig mogelijk met een oplossing komen als dat nodig blijkt te zijn.

Airco kopen in Woerden

Een airco kopen in Woerden of omgeving kunt u natuurlijk het beste bij een specialist doen. Star Cooling is een echte specialist als het gaat om airconditioning en gezond en duurzaam binnenklimaat. Naast het kopen van een airco of klimaatsysteem zijn wij ook de partij met ervaren installateurs en verschillende mogelijkheden voor onderhoud om problemen te voorkomen en een optimaal rendement mogelijk te maken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Star Cooling voor uw airco in Woerden? Neem dan contact met ons op of vul het bel mij terug formulier in.

Airco