over-ons-banner-1024x498

Airco Gouda

Airco kopen in Gouda of omgeving? Kom dan naar Star Cooling. Wij zijn dé specialist voor een duurzaam en fijn binnenklimaat. Voor airconditioning bent u bij ons dus ook aan het juiste adres. Als Star Cooling zorgen wij dat u het hoofd zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar koel kan houden en gewoon heerlijk kunt slapen in een heerlijk koele slaapkamer. Maar ook voor bedrijven staan wij klaar voor het installeren en onderhouden van airco zodat uw personeel ook tijdens de zomer op een koele plek kan werken. Meer weten over onze airco diensten in Gouda en omgeving? Lees dan snel verder of neem contact met ons op. Naast Gouda zijn we ook actief in Alphen aan den Rijn en Woerden.

Airco installeren

Als u bij Star Cooling een airco heeft gekocht, kunnen wij deze ook voor u installeren. Onze specialisten hebben al veel ervaring met het installeren van airconditioning systemen bij zowel bedrijven als woningen. Zij weten dus precies hoe ze dit op de beste manier moeten aanpakken. Dit zorgt voor een geweldig eindresultaat waarbij het lijkt alsof de airco er altijd al heeft gehangen. Zowel binnen als buiten zal alles netjes worden weggewerkt zodat u niet tegen loslopende kabels of leidingen aankijkt. Bovendien kunnen onze specialisten uw airco ook onderhouden.

Airco Gouda
service

Onderhoud en service

Zoals gezegd kunt u bij Star Cooling niet alleen terecht voor het kopen en installeren van airconditioning in Gouda, maar ook voor het onderhoud bent u bij ons op de juiste plek. Het laten uitvoeren van jaarlijks onderhoud zorgt dat uw systeem altijd optimaal werkt en het beste rendement haalt. Tijdens het onderhoud wordt uw complete airconditioning van A tot Z gecontroleerd en worden mogelijke problemen verholpen of voorkomen.
U kunt bij ons terecht voor drie verschillende onderhoudscontracten, zo is er voor iedereen wat te kiezen. Het eerste onderhoudscontract, het onderhoudscontract, is het meest basis contract. Hierbinnen valt de dekking van voorrij- en onderhoudskosten, jaarlijks onderhoud en het kunnen bellen van een storingsdienst die 24/7 bereikbaar is. Een stap omhoog is het servicecontract. Hierbij krijgt u dezelfde voordelen als het onderhoudscontract maar daarnaast is ook het uurloon van de reparateur gedekt. Zo heeft u nog minder kosten bij het laten uitvoeren van reparaties. Wilt u helemaal geen kosten meer bij het laten uitvoeren van onverwachte reparaties? Ga dan voor het all-inclusief contract. Hierbij krijgt u alles wat ook in het servicecontract valt met daar bovenop ook nog eens een dekking voor materiaalkosten. Zo hoeft u zich helemaal geen zorgen meer te maken over eventuele kosten bij een reparatie. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Star Cooling terecht voor onderhoud aan airco in Gouda.

Airco kopen in Gouda

Wilt u een nieuwe airco kopen in Gouda of omgeving? Breng dan een bezoek aan Star Cooling. Naast het kopen kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud en installeren van airconditioning en andere klimaatsystemen. Onze ervaren installateurs, specialisten en monteurs zorgen dat u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan contact met ons op!

Airco