over-ons-banner-1024x498

Airco Leiden

Op zoek naar een nieuwe airco in Leiden of op zoek naar een specialist voor onderhoud? Dan bent u aan het juiste adres bij Star Cooling. Bij ons vindt u alles voor een comfortabel binnenklimaat, waaronder dus ook airconditioning maar ook warmteterugwinning, warmtepompen en meer. Ook is het mogelijk dat wij na het kopen uw airco installeren in Leiden. Onze specialist komt dan bij u langs en voor u het weet geniet u van de voordelen die een airco biedt. Naast het kopen en installeren, staat Star Cooling ook voor u klaar voor onderhoud. Hiervoor hebben wij mooie deals voor u klaar staan. Wilt u meer weten over alles wat wij bieden omtrent airco en meer? Lees dan verder of neem direct contact met ons op. Naast Leiden zijn we ook werkzaam in de omgeving van Katwijk.

Airco installeren

Om uw airco in Leiden te installeren hebben wij de beste specialisten. U kunt dus met een gerust hart kiezen voor Star Cooling en het installeren doen wij graag voor u. Ons team bestaat uit specialisten die alles weten over systemen om een aangenaam binnenklimaat te krijgen, van warmtepomp tot airconditioning. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud van al uw systemen. Zo bent u altijd verzekerd van een goed werkende airco in Leiden. Bij een airco installeren hoeft u niet meer bang te zijn dat er een lelijke, logge unit gemonteerd wordt. Tegenwoordig zijn de systemen een stuk slanker en stiller waardoor ze in een moderne slaapkamer niet misstaan. Bovendien zorgen onze installateurs dat bij de installatie alles netjes wordt weggewerkt.

Airco Leiden
service

Onderhoud en service

Ook voor service en onderhoud aan uw airco in Leiden bent u bij ons op de juiste plek. U kunt dus niet alleen uw airco kopen en laten installeren in Leiden door Star Cooling, ook voor onderhoud staan we voor u klaar. U kunt kiezen voor drie verschillende onderhoudscontracten. Het eerste is het eenvoudigste onderhoudscontract. Binnen dit contract voeren wij jaarlijks onderhoud uit, zijn de onderhouds- en voorrijkosten gedekt en kunt u onze storingsdienst 24/7 bereiken. Tijdens het onderhoud gaat onze specialist alles af binnen uw airco om ervoor te zorgen dat deze het opvolgende jaar weer helemaal naar behoren werkt. Wilt u een stapje verder in onderhoud en minder kosten hebben als er een reparatie plaats moet vinden? Ga dan voor het servicecontract. U profiteert dan van dezelfde voordelen als bij het onderhoudscontract maar daar bovenop is ook het uurloon van de monteur gedekt als u dit onderhoudscontract afsluit. Wilt u achteraf helemaal geen kosten meer hebben? Ga dan voor het all-inclusive contract. Binnen dit contract vallen de punten uit het servicecontract maar daar bovenop zijn ook nog alle materiaalkosten gedekt. Dit betekent dat u na een reparatie van uw airco in Leiden geen kosten meer heeft.

Het onderhoud en de service die wij doen en bieden, is niet alleen voor airconditioning. Wij doen dit voor alle systemen die te maken hebben met het bevorderen van het binnenklimaat. Bovendien kunnen zowel particulieren als zakelijke partijen bij Star Cooling terecht voor het kopen, installeren en onderhouden van een airco of ander klimaatsysteem.

Airco kopen in Leiden

Wilt u een airco kopen in Leiden of omgeving? Dan bent u bij Star Cooling op de juiste plek. Naast het kopen, zijn wij ook dé partij voor de installatie en het onderhoud van uw airco. Door dit aan Star Cooling over te laten, weet u zeker dat uw airco goed wordt geïnstalleerd en onderhouden. Maar niet alleen voor airconditioning bent u bij Star Cooling op de juiste plek. Alles voor een schoon en aangenaam binnenklimaat vindt u bij Star Cooling.

Airco