over-ons-banner-1024x498

Airco Nieuw Vennep

Een echte specialist op het gebied van airco in Nieuw Vennep is Star Cooling. Bij ons kun je terecht voor het kopen, installeren en airconditioning. Maar dit is niet alles. Wij bieden alles voor een aangenaam en duurzaam binnenklimaat. Met onze airconditioning systemen zorgen we ervoor dat u het hoofd koel houdt tijdens de warmste dagen van het jaar. Bovendien kunnen de systemen ook verwarmen mocht dit nodig zijn. Meer weten over onze diensten betreft airco in Nieuw Vennep? Lees dan verder of neem direct contact met ons op. Naast Nieuw Vennep is Star Cooling ook werkzaam in Hoofddorp.

Airco installeren

Als airco specialist in Nieuw Vennep hebben wij meerdere specialisten die uw nieuwe airco kunnen installeren. Zo bent u verzekerd van een goed werkende airconditioning in de komende jaren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het installeren van een airco of klimaatsysteem. Onze installateurs hebben vele jaren ervaring en voor hen maakt het dan ook niet uit waar ze het systeem moeten installeren. Ze zullen zowel binnen als buiten alles netjes wegwerken zodat u geen problemen ondervindt met losliggende kabels of leidingen.

Airco Nieuw Vennep
service

Onderhoud en service

Bij Star Cooling kunt u niet alleen terecht voor het kopen en installeren van airco maar ook voor onderhoud en service. Door te kiezen voor jaarlijks onderhoud bent u het hele jaar door verzekerd van een goed werkende airconditioning en kunnen problemen in een vroeg stadium worden opgespoord en opgelost. Dit zorgt ervoor dat het eenvoudiger gaat en sneller is opgelost. Bij het onderhoud wordt uw systeem van A tot Z nagelopen zodat hij er het komende jaar weer helemaal tegenaan kan. Betreft het onderhoud hebben we drie soorten contracten: het onderhoudscontract, het servicecontract en het all-inclusief contract. Allereerst hebben we het onderhoudscontract. U krijgt binnen dit contract jaarlijks onderhoud, dekking van voorrij- en onderhoudskosten en u kunt 24/7 onze storingsdienst bellen. Wilt u een stapje verder? Dan komt u uit bij het servicecontract. Binnen dit contract krijgt u dezelfde voordelen als het onderhoudscontract maar ook het uurloon van de installateur of monteur is gedekt. Zo heeft u minder kosten wanneer een reparatie moet worden uitgevoerd. Wilt u helemaal geen kosten meer hebben bij een reparatie of noodgeval? Ga dan voor het all-inclusief contract. Dan heeft u dezelfde voordelen als het servicecontract maar ook de materiaalkosten die worden gemaakt bij reparaties zijn dan gedekt. Hierdoor heeft u nooit meer kosten achteraf.

Het onderhoud kunnen wij doen bij airco’s in Nieuw Vennep in zowel woningen als bedrijven. Het maakt voor onze specialisten niet uit hoe groot uw systeem is, ze voeren altijd hetzelfde secure onderhoud uit. Star Cooling zorgt dat uw airco het hele jaar door uitstekend werkt.

Airco kopen in Nieuw Vennep

Airco kopen in Nieuw Vennep of omgeving, dan komt u natuurlijk uit bij Star Cooling. Als specialist op het gebied van airconditioning en duurzaam binnenklimaat kunnen wij u adviseren wat de beste systemen voor u zijn. Bovendien hebben wij uitstekende en ervaren installateurs zodat uw airco op de juiste manier wordt geïnstalleerd en opgehangen. Zo bent u verzekerd van een goed werkende airco. Naast het kopen en installeren, kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud van uw airco. Meer weten over alle mogelijkheden of op zoek naar persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Airco