over-ons-banner-1024x498

Airco Zoetermeer

Op zoek naar een specialist op het gebied van airco in Zoetermeer of omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij Star Cooling. Een airco kopen bij Star Cooling zorgt dat jij en iedereen in jouw woning of bedrijfspand het hoofd koel houdt tijdens de warmste momenten van het jaar. Naast het kopen van airconditioning, kunt u bij ons ook terecht voor het installeren en onderhoud. Zo blijft uw airco het hele jaar door goed werken. Naast alles omtrent airconditioning kunt u bij ons ook terecht voor andere systemen betreft klimaatbeheersing. Lees snel verder om meer te weten te komen. Niet alleen in Zoetermeer zijn we actief maar ook in de omgeving van Den Haag.

Airco installeren

Voor het installeren van airco’s in Zoetermeer hebben we bij Star Cooling installateurs met veel ervaring die uw airconditioning op de juiste en beste manier installeren. Zo hoeft u niet bang te zijn dat niet alles goed werkt. Onze installateurs zullen ervoor zorgen dat alles naar wensen werkt zodat u optimaal kunt genieten. Alles wordt zowel binnen- als buitenshuis weggewerkt zodat u ook geen lelijke draden of leidingen ziet lopen. Wilt u het beste advies welke airco installeren voor u het beste is? Neem dan direct contact met ons op of vul een bel mij terug formulier in.

Airco Zoetermeer
service

Onderhoud en service

Niet alleen voor het kopen en installeren van airco’s in Zoetermeer zit u goed bij Star Cooling. Wij kunnen namelijk ook het onderhoud uitvoeren. Zo bent u ten alle tijden verzekerd van een goed werkende airconditioning die werkt wanneer nodig. Bij het onderhoud van uw airco zal de installateur alle benodigde onderdelen nalopen aan de hand van een vooropgestelde checklist zodat niets vergeten wordt. Wilt u verzekerd zijn van goed onderhoud aan uw airco of ander klimaatsysteem door de specialisten van Star Cooling? Dan kunt u bij ons terecht voor drie verschillende onderhoudscontracten.

Het eerste onderhoudscontract, het onderhoudscontract, bestaat uit jaarlijks onderhoud, toegang tot de 24/7 storingsdienst en zijn de kosten voor het voorrijden en onderhoud gedekt. Het tweede type contract is het servicecontract. Dan krijgt u dezelfde diensten als uit het onderhoudscontract, maar dat is niet alles. Bij het servicecontract is ook het uurloon van de monteur gedekt wanneer een reparatie nodig is binnen de contractperiode. Zo heeft u minder kosten in één keer. Wilt u helemaal geen kosten na een reparatie? Ga dan voor het all-inclusief contract. Dan heb je dezelfde voordelen als het servicecontract, maar ook alle materiaalkosten zijn dan gedekt. Dit betekent dat u geen kosten meer heeft bij een reparatie. Ideaal toch? Meer weten over de verschillende contracten voor onderhoud? Onze specialisten staan voor u klaar.

Airco kopen in Zoetermeer

Het liefste wilt u natuurlijk een airco kopen in Zoetermeer bij een specialist. Star Cooling is de specialist als het gaat om airconditioning maar ook andere systemen voor een optimaal binnenklimaat. Naast het kopen van airco, bent u bij ook op de juiste plek voor de installatie door een erkend monteur en het onderhoud door echte specialisten. Hierdoor bent u verzekerd van een goed werkende airco, het hele jaar door. Houdt uw hoofd koel in de zomer en uw voeten warm in de winter. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden omtrent airconditioning of een van onze andere systemen? Neem dan contact met ons op.

Airco