over-ons-banner-1024x498

Airco Katwijk

Nieuwe airco in Katwijk kopen? Kom dan naar Star Cooling. Wij zijn de specialist als het gaat om airconditioning en klimaatsystemen. Naast het kopen kunt u bij ons ook terecht voor het installeren en onderhouden van systemen in woningen en bedrijfspanden. De specialisten van Star Cooling staan klaar om ervoor te zorgen dat u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat heeft. Het kopen van airco zorgt dat u in de zomer ook gewoon voldoende nachtrust kunt krijgen doordat u uw slaapkamer heerlijk kunt laten afkoelen. Maar ook voor bedrijven is het fijn als het niet te warm is tijdens het werken. Naast de omgeving van Katwijk zijn wij ook actief in de regio Leiden.

Airco installeren

Als u uw nieuwe airco heeft gekocht, moet deze natuurlijk nog wel geïnstalleerd worden. Hiervoor heeft Star Cooling specialisten op het gebied van airconditioning die al vele jaren ervaring hebben. Onze installateurs zorgen ervoor dat uw nieuwe airco in Katwijk op de meest ideale manier wordt opgehangen en dat alle losse onderdelen netjes worden weggewerkt. Als onze installateur klaar is het met installeren van uw airco zal het lijken alsof de airco er al die tijd al is geweest. Bovendien zorgt hij er ook voor dat de buitenunit op de best mogelijke plek wordt geplaatst voor een optimale werking. Bij Star Cooling kunt u rekenen op een professionele installatie, voor particulieren én bedrijven.

Airco Katwijk
service

Onderhoud en service

Buiten het kopen en installeren van airco’s in Katwijk en omgeving, kunt u bij Star Cooling ook onderhoud laten uitvoeren. Het laten uitvoeren van jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat problemen in een vroeg stadium al ontdekt worden en mogelijk zelfs worden voorkomen. Het onderhoud wordt uitgevoerd door onze specialisten en installateurs die dagelijks bezig zijn met airco en binnenklimaatsystemen. Zij kennen alle ins en outs en zorgen voor een totale controle en onderhoud. Mocht er onverhoopt toch nog wat kapotgaan, dan kunt u terecht bij onze 24/7 storingsdienst.

Als u onderhoud van uw airco wil laten uitvoeren door een specialist van Star Cooling kunt u kiezen voor drie verschillende contracten: het onderhoudscontract, het servicecontract en het all-inclusief contract. Het onderhoudscontract bestaat uit het jaarlijkse onderhoud, de 24/7 storingsdienst en dekking van de voorrij- en onderhoudskosten. Bij het servicecontract zit ook het uurloon van de specialist inbegrepen. Wilt u niet meer voor onverwachte kosten komen te staan als er mogelijk toch een reparatie uitgevoerd moet worden? Kies dan voor het all-inclusief contract. Deze bestaat uit alles waar het servicecontract uit bestaat met daar bovenop ook nog eens de dekking van alle materiaalkosten. Meer weten over de mogelijkheden betreft het onderhoud van airconditioning in Katwijk voor bedrijven of particulieren? Neem dan contact met ons op.

Airco kopen in Katwijk

Bij Star Cooling bent u op het juiste adres als u een nieuwe airco in Katwijk wil kopen, laten installeren of onderhouden. Wij zijn dé partij als het gaat om airconditioning en alles voor een aangenaam en duurzaam binnenklimaat. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op. Onze airco specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Airco