over-ons-banner-1024x498

Airco Hoofddorp

Voor een airco in Hoofddorp moet u bij Star Cooling zijn. Wij zijn de echte airco specialist en wij zorgen ervoor dat u op de heetste momenten uw hoofd koel houdt. Onze producten zijn voor zowel woningen als bedrijven geschikt. Bovendien kunnen wij ook de installatie en onderhoud verzorgen. Maar airconditioning is niet het enige waarvoor u bij Star Cooling komt. Wij verzorgen alle systemen die het binnenklimaat van uw woning of bedrijf verbeteren. Meer weten over wat wij bieden of heeft u nog vragen? Lees dan verder of neem contact met ons op. Naast Hoofddorp zijn we ook actief in de omgeving van Nieuw Vennep.

Airco installeren

Naast het kopen van een airco in Hoofddorp, kunt u hem door ons natuurlijk ook laten installeren. Want wat heeft u nou aan een airco die niet werkt? Helemaal niets natuurlijk. Onze airco installateurs zorgen dat uw airconditioning wordt opgehangen op de plek naar keuze en alles wordt mooi voor u weggewerkt. Hierdoor hoeft u zich niet te ergeren aan draden die over uw muur lopen of andere ergernissen die kunnen voorkomen. Bovendien brengen de specialisten leidinggoten aan zodat ook aan de buitenzijde van uw woning de airco leidingen goed zijn weggewerkt. Wilt u meer weten over het installeren van een airco in Hoofddorp of de mogelijkheden bij Star Cooling? Neem dan contact met ons op.

Airco Hoofddorp
service

Onderhoud en service

Naast het kopen en installeren van airco’s en andere klimaatsystemen kunt u bij Star Cooling ook terecht voor onderhoud en service. Door tijdig onderhoud uit te laten voeren zorgt u dat de systemen blijven werken zoals zou moeten en gaat het rendement niet te veel omlaag. Bij Star Cooling kun je terecht voor drie onderhoudscontracten. Het eerste onderhoudscontract bestaat uit jaarlijks onderhoud, dekking van voorrij- en onderhoudskosten en een 24/7 bereikbaar storingsnummer. Wilt u een stapje verder? Dan hebben we het servicecontract. Hierbij profiteer je van dezelfde voordelen als bij het onderhoudscontract, alleen is ook het uurloon van de monteur, installateur of specialist gedekt. Zo heeft u dus minder keuze als er onverwachts een reparatie uitgevoerd dient te worden. Wilt u helemaal geen kosten en er geen omkijken naar hebben? Ga dan voor het all-inclusief contract. Bij dit contract heeft u alles van het servicecontract en daarbij zijn ook alle materiaalkosten meegenomen. Dit zorgt ervoor dat u niet meer voor verrassingen komt te staan als er een reparatie uitgevoerd dient te worden. Het onderhoud van uw airco in Hoofddorp laat u dus natuurlijk doen door Star Cooling.

Het onderhoud door onze specialisten is niet alleen beschikbaar voor airco’s in woningen of bedrijven. Wij bieden ook onderhoud voor klimaatsystemen en meer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent het onderhoud of installeren van uw airco in Hoofddorp? Neem dan contact met ons op.

Airco kopen in Hoofddorp

Een airco kopen in Hoofddorp of omgeving doe je natuurlijk bij een specialist. Star Cooling is die specialist. Bij ons kun je terecht voor het kopen, installeren en onderhouden van airconditioning en andere systemen die bijdragen aan een fijn en leefbaar binnenklimaat. Star Cooling is dé partij voor zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar een beter binnenklimaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies of antwoord op al uw vragen omtrent airconditioning en klimaatbeheersing.

Airco